Verticale tuin

Verticale Tuinen

Verticale tuinen zijn wanden die begroeid zijn met planten. Deze verticale tuinen worden voorzien van een frame met potten waar de beplanting in groeit tegen uw schuur, tuinhuis of woning. Het is ook een ideale oplossing voor kleine tuinen om meer groen te realiseren, omdat het een ruimtebesparende oplossing is. Het verticale tuin systeem wordt uitgevoerd inclusief een slim bevochtigingssysteem dat aangesloten kan worden op het leidingwater. Dit innovatieve systeem is het gehele jaar groen, duurzaam en behoeft weinig onderhoud.

Toepassing van verticale tuinen

Er zijn verschillende variaties mogelijk om een prachtige groene gevel te realiseren. Zo kunnen de verticale tuinen binnen en buiten worden toegepast. Deze eye-catcher is zeer populair aan het worden en heeft positieve eigenschappen voor uw werk- en leefomgeving. De verticale tuinen dragen mee aan een gezonder leefklimaat doordat het bijdraagt aan een betere luchtvochtigheid, fijnstofbinding en het een geluidsisolerende werking heeft.

Verticale beplanting

Wilt u ook wat meer groen aan de wand, maar is er geen ruimte voor een complete groene tuin in uw woning? Rijk Tuinen kan ook levende schilderijen leveren inclusief beplanting die speciaal zijn geselecteerd op lucht zuiverende eigenschappen. De stijlvolle schilderijen zijn eenvoudig op te hangen in elke ruimte middels schroeven. In de lijst van de schilderijen is een ingenieus bewateringssysteem en reservoir verwerkt waardoor het onderhoud wordt geminimaliseerd tot eens in de 4 tot 6 weken. Hieronder ziet u verschillende levende schilderijen.

Meer informatie over verticale tuinen?

Wanneer u meer wilt weten over de verschillende mogelijkheden van verticale tuinen of levende schilderijen, neemt u dan contact met ons op per e-mail naar info@rijktuinen.nl of bel Jaap.

Ik ben Jaap Rijk,

Ik ben Jaap Rijk, gediplomeerd hovenier met ruime ervaring in het hoveniersvak.


Mijn telefoonnummer is
06-18512126