Groenvoorziening Bedrijfstuinen

Uw bedrijfstuin is het aanzicht van uw bedrijf. Om uw klanten netjes te ontvangen zorgen wij voor een strakke en een nette uitstraling met onze tuinonderhoud.

Rijk Tuinen verzorgt al het tuinonderhoud voor uw bedrijf of VVE. Het heeft een meerwaarde voor de omgeving dat uw buitenruimte er verzorgt en onderhouden uitstraling heeft.

Elk seizoen zorgt voor het nodige terreinonderhoud van uw bedrijfstuinen waar u zich met een onderhoudscontract niet meer druk hoeft te maken over de representatieve uitstraling van uw buitenruimte. Rijk Tuinen zorgt ervoor dat uw buitenruimte het visitiekaart is (en blijft) voor uw klanten en medewerkers die bedraagt aan een positieve werkomgeving. 

Bedrijfstuinen onderhoud

Als groenvoorziener denken wij met u mee om een groene en kleurrijke bedrijfstuin die op een duurzame manier word onderhouden. Onderhoudswerkzaamheden die onze hoveniers voor uw bedrijfstuin kunnen uitvoeren zijn onder andere.

  • Terreinonderhoud
  • Groenonderhoud
  • Boomverzorging
  • Vijveronderhoud
  • Atriums
  • Daktuinen

Groenvoorziening bedrijfstuinen Stedendriehoek

Rijk Tuinen werkt voor verschillende particulieren en bedrijven in de stedendriehoek. Heeft u als bedrijf of VVE een terreinonderhoud in de omgeving van Apeldoorn, Deventer of Zutphen, neemt u dan gerust contact op met hoveniersbedrijf Rijk Tuinen voor meer informatie.

 

Ik ben Jaap Rijk,

Ik ben Jaap Rijk, gediplomeerd hovenier met ruime ervaring in het hoveniersvak.


Mijn telefoonnummer is
06-18512126