Onderhoudsvrije tuinaanleg in nieuwbouwwijk Vijfhoek

Tuinaanleg in nieuwbouwwijk Vijfhoek te Deventer. Duurzame en onderhoudsvrije tuin gerealiseerd inclusief Douglas houten uitbouw voor motorstalling.

Tuinaanleg voor een onderhoudsvrije tuin | Nieuwbouw Vijfhoek Deventer

De opdrachtgevers voor deze tuin in het nieuwbouwgedeelte van de vijfhoek te Deventer waren toe aan een duurzame en onderhoudsvrije tuin met het verzoek om een nette oplossing te realiseren voor een motorstalling.

Onderhoudsvrije tuin in sluitstuk van nieuwbouwwijk Vijfhoek

Deze beste mensen hebben een nieuwbouwwoning op de hoek en hebben daardoor een behoorlijk grote kavel. Maar ze zijn niet echt mensen met groene vingers dus wilden ze een tuin met weinig onderhoud maar toch wel groen.

Duurzame producten

We hebben gekozen voor duurzame producten tijdens deze tuinaanleg in Deventer, gebakken stenen gecombineerd met grote tegels 40x80cm. Ook hebben we aan de zijkant van de woning een zitje gemaakt met halfverharding/siergrind dit omdat hier grotendeels van de dag de zon aanwezig is als deze schijnt. De beplanting hebben we sober gelaten, dit wil zeggen dat er wel mooie planten in staan die ook mooi bloeien maar wel grote vakken hetzelfde zodat het makkelijker word in onderhoud.

Honden badderplaats

Ook is er een vijver/badderplaats gemaakt voor de honden zodat deze in de zomer verkoeling kunnen zoeken in het water.

Tuinverlichting

We hebben gewerkt met 12 volt verlichting zodat er in de donkere dagen ook genoten kan worden van de mooie tuin.

Ik ben Jaap Rijk,

Ik ben Jaap Rijk, gediplomeerd hovenier met ruime ervaring in het hoveniersvak.


Mijn telefoonnummer is
06-18512126