Erfafscheiding

Uw wilt een mooie erfafscheiding maken tussen uw tuin en uw buren. We plaatsen houten, betonnen en natuurlijke schuttingen. Maar ook plaatsen wij hagen als groene erfafscheiding.

Erfafscheiding

Bij Rijk Tuinen bent u aan het juiste adres voor het plaatsen van een erfafscheiding. We maken gebruik van duurzame materialen als grenen en hardhout voor het plaatsen van schuttingen. Ook kunt u denken om de tuinafscheiding te maken van hagen en plantschuttingen. 

Privacy creeeren met een erfafscheiding

Wanneer wij in de tuin zitten willen wij graag privacy. We werken daarom vaak met schuttingen waar 19, 21 of 23 planken op zitten om doorkijk van de buren te minimaliseren. 

Natuurlijke erfafscheidingen

We plaatsen ook natuurlijke afscheidingen zoals kokosschermen of betongaas in combinatie met boomschors of klimop. Een andere mogelijkheid om een natuurlijke erfafscheiding te realiseren is het plaatsen van hagen of plantschuttingen.

Meer informatie over het plaatsen van een erfafscheiding?

Wilt u meer weten over het plaatsen van een schutting of haag wanneer dit wordt uitgevoerd door Rijk Tuinen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een ontwerp en offerte. Wilt u liever met ons persoonlijk contact? Dan komen wij graag bij u op locatie om de mogelijkheden en wensen van de erfafscheiding door te nemen. U kunt ons bereiken op 06-18512126 of stuur ons een e-mail naar info@rijktuinen.nl.

Ik ben Jaap Rijk,

Ik ben Jaap Rijk, gediplomeerd hovenier met ruime ervaring in het hoveniersvak.


Mijn telefoonnummer is
06-18512126