Tuinrenovatie

Een compleet nieuwe tuin is natuurlijk mooi, maar niet altijd noodzakelijk. Een volledige of gedeeltelijke tuinrenovatie kan soms net zo mooi zijn.

Uw tuin moderniseren

U bent niet mee tevreden over uw bestaande tuin, of heeft andere wensen ontwikkeld in de loop der jaren. U wilt speelruimte voor kinderen, de tuin moderniseren, rust creëren door uniforme beplanting? De tuinbeplanting heeft niet het eeuwig leven, nieuwe planten werken verfrissend.

Het renoveren van uw tuin

Het verzakken van de tuin of achterstallig onderhoud aan de tuin kan ook voor problemen zorgen. Een tuinrenovatie maakt dan een wereld van verschil. Een tuinrenovatie kan in sommige gevallen zeker voordeliger uitpakken dan een niet tuinontwerp en tuinaanleg. Natuurlijk kan een renovatie ook in etappes met een ontwerp leiden tot een volledig nieuwe tuin.

Ideeen voor een tuinrenovatie?

Heeft u al ideeën gekregen voor het renoveren van uw tuin? Neem gerust contact met ons op voor een afspraak en dan komen wij gezamenlijk tot een mooi tuinontwerp en renovatie zodat u nog jaren kunt blijven genieten van uw buitenruimte.

Ik ben Jaap Rijk,

Ik ben Jaap Rijk, gediplomeerd hovenier met ruime ervaring in het hoveniersvak.


Mijn telefoonnummer is
06-18512126